dinsdag 12 maart 2013

Buitenspeelgoed tweedehands

Buitenspeelgoed is tegenwoordig erg duur. De prijzen zijn niet omhoog gegaan, maar door de crisis hebben we minder geld te besteden. Daarom is het noodzakelijk dat het geld dát we hebben goed wordt besteed. Een van de tips om geld te besparen bij het kopen van speeltoestellen is het kopen van tweedehands buitenspeelgoed. Door buiten speelgoed tweedehands te kopen kun je namelijk veel geld besparen.

Tweedehands buitenspeelgoed

Veel speeltoestellen zijn, ook al zijn ze eerder gebruikt, nog van goede kwaliteit. Niet bij elk speeltoestel is het handig om tweedehands te kopen. Sommige speeltoestellen kunnen beter nieuw worden gekocht. Door nieuw te kopen gaan het toestel namelijk wel over het algemeen een stuk langer mee. Vooral houten speeltoestellen kunnen beter nieuw worden gekocht. Deze toestellen zijn gevoeliger voor bijvoorbeeld rot.
Tweedehands buitenspeelgoed kopen

Laten informeren

Als je wilt kopen is het verstandig om je eerst goed te laten informeren. Daarvoor zijn verschillende websites. Sommige zijn objectief, andere niet. Het is zaak om hier heel kritisch naar te kijken. Natuurlijk moet je niet alleen bij nieuwe toestellen kritisch kijken, doe dit ook bij tweedehandse speeltoestellen. Tip is om er langs te gaan om te kijken of het toestel daadwerkelijk in goede staat verkeerd. Enkele websites die je kunnen helpen bij het vinden van aanbieders zijn marktplaats, speurders en tweedehandspeeltoestellen.

‘’Marktplaats.nl, Speurders.nl en 2dehands.nl zijn voorbeelden van bekende Nederlandse virtuele marktplaatsen. Een tendens is dat deze naast deze generieke virtuele marktplaatsen steeds meer gespecialiseerde marktplaatsen ontstaan, bijvoorbeeld voor kunst, auto's of mode’’ (bron: wikipedia).

Kortom: tweedehands speeltoestellen kunnen van net zo’n goede kwaliteit zijn als nieuwe toestellen. Zaak is om er kritisch naar te kijken en bij de aanbieder langs te gaan. Zo sluit je mogelijke risico’s uit.

1 opmerking:

  1. Ek sal enigeen wat op soek is na 'n sakelening aanbeveel aan mnr. Benjamin wat my gehelp het met die lening van vier miljoen dollar om my besigheid te begin, en dit was vinnig. By die verkryging van 'n lening was dit verbasend hoe maklik hulle was om mee te werk. Die proses was vinnig en beveilig. Dit was beslis 'n positiewe ervaring. Vermy swendelaars hier en kontak mnr benjamin On. Lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. as u op soek is na 'n sakelening.

    BeantwoordenVerwijderen